SAXAS - de productie
BAND 4
In Werdau worden de carrosserieën op band geproduceerd. Zowel serie opdrachten als incidentele orders worden op een bewegende band samen gebouwd tot de uiteindelijk door de klant gewenste uitvoering. Door deze bandproductie met j"just in time" aanvoer van materialen". is het mogelijk om met een beperkt aantal productiemedewerkers grote aantallen te produceren tegen een zeer concurrerende prijs. Saxas beschikt in Werdau over zo'n 140.000 m2 bedrijfsterrein waarvan ongeveer 40.000 m2 bebouwd is.
   
SAXAS - automatisering
Bild8
Veel delen welke voor de productie van een carrosserie nodig zijn maakt SAXAS in eigen regie. Zo worden bijvoorbeeld de materialen voor het hulpframe als dik plaatmateriaal ingekocht. Een robot aangestuurd machinepark, waaronder volautomatische kantbalken, laserapparatuur vervaardigd alle delen op order. 
   
SAXAS - de kwaliteit
SAX QSiegel
De kwaliteit en het vertrouwen dat bij het product hoort, is de basis voor een duurzame relatie. Reden, dat producten van SAXAS van beste kwaliteit zijn - omdat kwaliteit verbindt. Kwaliteitsuitspraken:
Kwaliteit is:
- als de plossing bij de vraag past
- alles uit één hand betrekken
- standaard duurzaamheid bieden
- als een product maatstaven zet
- als betrouwbaarheid vanzelfsprekend is!

1

2

3

4

5

Dorpsstraat 18

NL-2761 AE Zevenhuizen

t +31 (0) 180 634842

f +31 (0) 180 634722

e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

w www.degraaff-saxas.nl