SAXAS - de onderneming
Bild1
SAXAS - Succes heeft traditie: Al sinds 1898 worden in Werdau voertuigen gebouwd. Gedurende de hele geschiedenis van het Saksische bedrijf bleef echter één ding tot op vandaag behouden: Het motto, tot de besten behoren. SAXAS is vandaag één van de belangrijkste carrosseriebouwer in Europa. Met de modernste uitrusting en goed gemotiveerde medewerkers worden carrosserieën en aanhangwagens geproduceerd voor diverse branches. Één van de meest bekende producten is de gele KEP carrosserie waarvan er inmiddels al meer dan 20.000 zijn geleverd aan de Deutsche Post. Maar ook bijvoorbeeld in de verhuurbranche, textielservice of meubelvervoer zijn SAXAS producten intussen een dagelijks verschijningsbeeld op de weg!
   
SAXAS - modern
Bild6
Na het vallen van de muur kwam in Duitsland de serieproductie pas echt op gang. De grote vraag in de jaren negentig maakte dit ook mogelijk. In 2000 zijn alle productiehallen in Werdau gerenoveerd. Het moderne machinepark wordt jaarlijks uitgebreid en gemoderniseerd. De productiefaciliteiten voldoen aan de huidige eisen en zijn te vergelijken met de automobiel industrie. 
   
SAXAS - het milieu
Zonnepanelen
De daken van alle productiehallen in Werdau zijn voorzien van zonnepanelen. Saxas voorziet hierdoor in haar eigen stroombehoefte. Verder worden alle staaldelen KTL behandeld tegen corrosie. In eigen huis beschikt men over een labaratirium met analysetechniek waarmee men in staat is de vrijkomende stoffen in de spuiterij dermate goed te filteren, dat van vervuilde uitstoot nauwelijks sprake is. Alle afvalstoffen worden vooraf gescheckt en gescheiden op een verantwoorde manier afgevoerd.
De wereld is van ons allen en daar moeten wij zuinig op zijn!

1

2

3

4

5

Dorpsstraat 18

NL-2761 AE Zevenhuizen

t +31 (0) 180 634842

f +31 (0) 180 634722

e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

w www.degraaff-saxas.nl